Despre noi

Lemnesc.ro este o platforma creata special pentru producatorii romani de mobilier, decoratiuni, jucarii si alte obiecte din lemn masiv. In acelasi timp, Lemnesc.ro este si pentru toti cei care apreciaza si rasplatesc munca si dedicarea acestora, pentru cei care vor sa renunte la lumea consumului excesiv si sa se bucure de beneficiile produselor facute sa reziste generatii intregi.

In toti anii de tamplarie am simtit nevoia unui spatiu online pentru a ne expune si vinde produsele. Pentru ca deschiderea, intretinerea, dar mai ales promovarea unui magazin online este dificila si costisitoare, ne-am gandit ca o platforma de tip marketplace, in care poti avea propriul tau magazin, este solutia ideala. Venim astfel in intampinarea celor care nu au timpul si resursele financiare necesare pentru a avea o prezenta online cu adevarat eficienta, oferind solutia noastra care rezolva toate nevoile, intr-un singur pachet: magazin online, promovare, costuri clare si platite doar atunci cand vinzi.

Lemnesc.ro isi doreste sa devina un loc unic in care creativitatea, indemanarea, imaginatia nu au limite. Deasemenea, ne dorim sa cream o comunitate bazata pe incredere, prietenie si respect reciproc, fie ca vorbim de producatori sau de cumparatori aceste valori sunt esentiale si trebuie sa se regaseasca in toate, de la review-urile lasate pentru fiecare produs cumparat pana la intelegerea si implinirea nevoilor tuturor clientilor.

Cu o echipa mica dar inimoasa, cu multa pasiune pusa in acest proiect, cu experienta anilor in care noi insine am fost atat clienti cat si tamplari, facem toate eforturile sa apropiem aceste doua lumi, cea a producatorilor si cea a cumparatorilor, sa le legam intr-o relatie benefica pentru toti.

Vom face constant eforturi sa facem lemnesc.ro un loc placut atat pentru cumparatori, prin review-uri care sa ii ajute sa faca cea mai potrivita alegere, cat si pentru vanzatori, prin oferirea unor conditii de colaborare avantajoase, astfel incat intreaga lor atentie si toate eforturile sa se concentreze la oferirea unor produse originale, inovative si de o inalta calitate.